CLEAN Line - predelne stene za izvedbo ČISTIH PROSTOROV

PREDELNE STENE ZA IZVEDBO ČISTIH PROSTOROV


ž

Sistem OFFICE E92 CLEAN line je primeren povsod tam, kjer se zahtevajo kontrolirani pogoji čistosti (v proizvodnji farmacevtskih izdelkov, v proizvodnji prehrambenih izdelkov, v proizvodnji elementov visoke tehnologije (mikroelektronika) in v bolnicah, operacijskih prostorih, prostorih intenzivne nege...).
Sistem omogoča kvalitetno in enostavno izvedbo stenskih oblog, stropov, vgradnjo oken in vrat ter vgradnjo električnih priključkov in priključkov za tehnične pline.
V okviru sistema predelnih sten OFFICE E92 ponujamo enostavno montažno - demontažno izvedbo predelnih sten različnih debelin 100, 125, 150, 200 ali 250 mm - odvisno od želenega medprostora za potrebe izvedbe elektro- in strojnih instalacij. Za izdelavo čiste stene na obstoječi steni nudimo modulni montažno demontažni sisten debeline 50 mm.
V module predelnih sten nudimo montažno - demontažno vgradnjo oken ali izdelavo modula iz stekla.
Stenski moduli so dimenzij do 1200 mm širine in do 3000 mm višine oziroma po posebnih zahtevah s strani naročnika.

Stropni moduli so izvedeni v standardnih formatih 600 x 1200 mm oziroma v formatih po zahtevah naročnika. Omogočajo enostavno vgradnjo luči, stativov, laminar flow -a, ... .
Sestavni del Clean line sistema so tudi vrata, katerih polnilo je enako kot polnilo stenskega modula. V vrata lahko vgradimo okno, avtomatsko zapiralo ter zagotovimo zrakotesnost.

Modul je lahko :
• kompaktna plošča,
• aluminijasti panel,
• kerrock antibakterijska plošča, ipd..

Stiki med stenami in stiki med podom in steno so izvedeni gladko, polkrožno, kar omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje.
Spoji med moduli so zatesnjeni z elastično antibakterijsko silikonsko maso, so gladki in poravnani s stensko oblogo.Sistem Clean Line je uporaben pri predelnih stenah izvedenih bodisi obojestransko, kot stena med čistima prostoroma, kot tudi enostransko izvedena stena čistih prostorov, ki ima na drugi strani izgled in funkcijo navadne predelne stene.
Sistem Clean Line je dobavljiv tudi v
A razredu požarne odpornosti.
 

Č