Aluminijasto vrtno in wellness pohištvo SUNY

 

WELLNESS by SUNY - sodobno, elegantno vrtno in wellness pohištvo SUNY, ki vam pomaga ustvariti prijeten in sproščujoc ambient, kamor koli ga postavite … proizvedeno v Sloveniji.

 

S SUNY 2009 segamo višje   SuN Wellness   Sproščeni sončni užitki - garniture SuN   SUNY STARS 2014 - Sun loungers, deck chairs, ...

Za ogled celotnega kataloga / prospekta kliknite na sliko izbranega kataloga (v PDF obliki)  

 

Aluminijasto vrtno in wellness pohištvo, ki ga ponujamo v okviru SUNYja, proizvajamo že 10 let. Oblikovala sva ga skupaj z očetom, pri čemer je oče prispeval tehnične rešitve in kvalitetne mehanizme (zaskočnik na stolih, plinsko vzmetenje na ležalnikih in počivalnikih itd.), jaz pa oblike, barve in ideje o novih izdelkih.

V sklopu naše kolekcije Wellness by SUNY ponujamo:

 

Zakaj potrebujemo WELLNESS POHIŠTVO

Ljudje se vedno bolj težko sprostimo in zares odklopimo. Dovolj je malenkost, ki nas zbode in nam ne da miru.
Koncept našega aluminijastega vrtnega in wellness pohištva je v:

  • mehkobi linij,
  • udobju,
  • barvah (izbira barvnih kombinacij po naročilu)
  • ekskluzivnih mehanizmih,
  • varnosti (stabilnosti in nosilnosti izdelkov),
  • proizvodnja z uporabo okolju prijazne tehnologije,
  • uporaba materialov odpornih na vse sremenske vplive in
  • estetski dovršenosti naših izdelkov.

Izdelki so narejeni za uživanje. Uživanje v tistih minutkah prostega časa, ki si jih vsak vzame zase.
SUNY izdelke lahko uporabljate kot interier ali exterier opremo vaših wellness kotičkov, tako poleti, kot pozimi. Saj tudi sonce sije tako poleti kot pozimi. Kako dragoceno je posedanje na sončku sredi zime, vemo vsi, a se ne spomnimo, da bi si to omogočili.

 

SAVNA počivalnik ali relax počivalnik AURORA Wellness by SUNY

Aluminijasti savna počivalnik AURORA 069AT ima ležišče ergonomsko oblikovano in zagotavlja izjemno dober počitek v t.i. zdravi legi telesa.
Izbirate lahko med fiksnim modelom, ki se ne nagiba in modelom z nagibanjem na plinsko vzmet. Slednje omogoča poljubno izbiranje naklona ležišca.

Ležišče razvite dolžine 200 cm je kvalitetno pritrjeno na elegantno in zelo stabilno nosilno školjko počivalnika, ki omogoča sestopanje s počivalnika iz treh strani. Najlažje sedete nanj s strani - tudi v legi, ko je počivalnik nagnjen - pomeni, da je sedežni del višji. Slednje je zelo uporabno za starejše in tiste, ki imajo probleme s koleni.Savna počivalnik AURORA je nepogrešljiv počivalnik za opitmalno sprostitev in počitek po savnanju. Ko se sezona savnanja konča, ga brez skrbi uporabite kot vrtni počivalnik za uživanje na sončku.Teža: 10 kg.
Dimenzija: 160/180(l) x 72(š) x 45/96(v) cm

 

SPA & Wellness by SUNY - ležalnik ApolonAluminijasti wellness ležalnik APOLON 045AT s kvalitetno vpeto nylon mrežico Batyline zagotavlja udoben počitek in/ali predajanje sončnim žarkom.
Možno je izbirati med razlicnimi izvedbami oz. opremo: ležalnik z mehanizmom na plinsko vzmetenje ali na ročno regulacijo (zobnik) naslona, z opirali ali brez, s kolesi ali brez koles, opcijsko tudi s povišanim ležiščem (za starejše), ipd. Mehanizem na plinsko vzmet omogoča poljubno izbiranje naklona ležišca medtem ko udobno ležite na ležalniku in je prava izbira za opremo privatnih wellness kotičkov, medtem ko ležalnike na mehanizem na zobnik priporocamo za opremo wellness objektov javnega značaja.
Ležišče razvite dolžine 200 cm je kvalitetno pritrjeno na eleganten in zelo stabilen fiksen okvir ležalnika. Ležalnik ni zložljiv. Za potrebe skladiščenja ga enostavno postavite navpično. Teža: od 11 do 14 kg (odvisno od izbranega modela). Dimenzija: 205(l) x 65/71/80(š) x 33/95(v) cm

 

Wellness by SUNY - meditacijski stolček za začetnike meditacijeWellness meditacijski stolček SUNY 108AT je zelo uporaben za branje knjige v naravi ali na balkonu. Na njem lahko meditirate ali le sedite "po turško". Če se med sedenjem pomaknete na prednji del sedeža, glavo naslonite na naslonjalo se vaš priložnostni stolček spremeni v udoben mini ležalnik.
Ker je stolček nastavljiv in zložljiv, lahko postane vaš stalni spremljevalec na potovanjih, piknikih ali izletih in vam zagotovi, da boste, kjer koli že boste, vedno sedeli malenkost dvignjeni od tal, udobno na mrežici.
Stolček je zelo priročen in ga enostavno podrete in pospravite pod postejo ali ga spravite v prtljažnik avtomobila. Je enostaven tudi za prenašanje.

Izdelan je iz elegantno ukrivljenih votlih aluminijastih profilov, prašno barvan v fini strukturni barvi in odporen na vse vremenske vplive. Teža: 5 kg. Dimenzija: 84/105(l) x 60(š) x 60(v) cm

 

ležalnik SUNY STAR 093AT - referenca Spa LIFECLASS, PortorožAluminijasti ležalnik nove linije SUNY STAR 093AT je še lahkotnejši.Primeren za domačo uporabo kot tudi za hotelske (javne) plaže, savne ali bazene. Ležalnik je opremljem z mehanizmom za nagibanje hrbta (4-stopnje), je nakladljiv in zelo vzdržljiv. Omogoča ležanje / sončenje tudi na trebuhu.

Opcijska oprema: Nadglavna strešica dim. 40 x 60 cm za sončenje z zelo kvalitetnim mehanizmom pritrditve oz. regulacije. Dimenzija: 195(l) x 55(š) x 33(v) cm - ležišča

Teža: 8,5 kg

Ne spreglejte - več ležalnikov nove linije SUNY STARS:

  • 1-delni ležalnik STARLET (nakladljiv),
  • 3-delni ležalnik za individualiste (za sončenje na divji plaži).CENIK tekoče kolekcije SUNY najdete tukaj.

Več o kolekciji Wellness by SUNY si oglejte na naši SUNY spletni strani www.suny.si

  SUN garnitura pocivalnik aurora 069at  lezalnik SUN 045at na amortizer zun.bazen  garnitura SUN terasni diner royal stol

 


 

Več INFO  novake92@siol.net; GSM 041 421 251

 

 

 


POSEBNO OBVESTILO :

 

 Po 15-ih letih ukinjamo proizvodnjo IZDELKOV nizozemske BZ Palm Collect. Izkoristite to priložnost in si zagotovite zelo kvalitetno vrtno pohištvo po VEČ KOT UGODNIH CENAH, ki Vam bo služilo še vrsto let...

Prednovoletna AKCIJA - razprodaja zalog SUNY in SCHUCO

 

PS: proizvodni program vrtnega pohištva bomo skrčili le na lastno kolekcijo Vrtnega & Wellness pohištva SUNY

Več O RAZPRODAJI si oglejte med AKCIJAMI TUKAJ

 


Spremljajte nas tudi na Novak E92 na facebook-u