Sodobne predelne stene OFFICE E92

Office E92 - LOGO

Nov način življenja in dela ter sodobno projektiranje poslovnih in tudi stanovanjskih prostorov narekujeta potrebo po enostavnem sistemu vgradnje estetskih in funkcionalnih predelnih sten, s katerimi glede na nove potrebe hitro in brez velikih posegov pregradimo posamezne večje prostore v manjše.

Gre za suhomontažni sistem predelnih sten OFFICE E92, ki omogoča uporabo najrazličnejših polnil in medsebojnih kombinacij izvedbe.

 

 

STEKLENE PREDELNE STENE - GLAS line

LESENE PREDELNE STENE - WOOD line

KOMBINIRANE PREDELNE STENE -  COMBI line

PROTIPOŽARNE PREDELNE STENE - FIREPROOF line

ČISTI PROSTORI - CLEAN line

Protipožarne ALU predelne stne OFFICE E92 - FIREPROOF line KOMBINIRANE PREDELNE STENE Office E92LESENE PREDELNE STENE Office E92STEKLENE PREDELNE STENE Office E92


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prednosti sistema PREDELNIH STEN Office E92 so :

sodoben design - neomejene možnosti kombinacij materialov, barv, postavitev - enostavna montaža polnil na klik sistem - primerno za elegantno in hitro razmejitev pisarniških prostorov - dobra zvočna in toplotna izolativnost - tudi v požarno odporni izvedbi - v celoti proizvedeno v Sloveniji - izdelki s slovenskimi certifikati.

 

Značilnosti in tehnične karakteristike sistema - TUKAJ.

 

Sistem predelnih sten OFFICE E92 je slovenski proizvod; rezultat razvoja izdekov podjetja NOVAK E92 d.o.o.. Atestiran na zvočno izolativnost in z STS tehničnim soglasjem za IV. (najvišjo) kategorijo funkcionalne uporabnosti in konstrukcijske porušitve po postopku evropske smernice ETAG 003 v skladu s katero se predelne stene lahko uporabljajo v šolah, bolnicah, javnih prostorih, itd..

KATALOG Predelne stene OFFICE E92CERTIFIKATI

 

 

NOVO : Za predelne stene OFFICE E92 smo pridobili Slovensko tehnično soglasje.

 

Več informacij najdete v KATALOG-u ali nas pokličite oziroma pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas tudi na Novak E92 na facebook-u