ALU in PVC stavbno pohištvo

OKNA, ki živijo z vami

 

Okna in vrata prispevajo velik delež k stilu in karakterju vašega doma.

To niso samo dekorativni elementi, temveč vplivajo tudi na kvaliteto vašega počutja v vašem domu. Okna vplivajo na kompletno atmosfero prostora, tako vizualno kot funkcijsko.

 

 

Vaša prva odločitev je, ali si želite PVC ali ALU stavbno pohištvo. Naj vam pri odločitvi pomagajo naslednje informacije :

  • Zunanji izgled: pvc profili so zaobljenih mehkih oblik, pri ALU profilih pa so robovi ostri in je oblika kockasta;
  • Frekvenca ljudi oziroma pogostost odpiranja oken in vrat: poslovne stavbe, bloki, ipd. imajo visoko frekvenco prehodnosti (vsak dan se vrata odprejo vsaj 100 krat).  Pri visokih frekvencah priporočamo ALU vhodna vrata.
  • Cena: Stavbno pohištvo iz ALU profilov je dražje od enakega pohištva iz PVC-ja oziroma iz umetnih mas.

 

Več uporabnih nasvetov in karakteristik za lažjo in boljšo odločitev o izbiri ALU ali PVC stavbnega pohištva lahko preberete tukaj :

   ALU stavbno pohištvo  PVC stavbno pohištvo

V okviru proizvodnega programa PVC stavbnega pohištva sistema SCHÜCO vam ponujamo več profilacij,  ki dosegajo zelo dobre rezultate iz naslova energetske varčnosti zunanjega stavbnega pohištva s poudarkom na trajnosti elementov ter vrhunski kvaliteti tesnenja oken in vrat proizvedenih v našem podjetju.

CERTIFIKATE si lahko ogledate tukaj.


Dolgoletna kvaliteta tesnenja - OKNA SchuecoKoristne informacije... 

 

Razlaga CE znaka kakovosti

NAVODILA za uporabo in vzdrževanje OKEN, VRAT sistema SCHÜCO (45 strani shematskih prikazov in podrobnih navodil uporabe mehanizmov,...)

 

 

KATALOG Stavbno pohištvo SCHUECO

Zloženka OKNA, KI ŽIVIJO Z VAMI - SCHUECOVeč si oglejte v našem KATALOGU ali ZLOŽENKI, ki jo lahko naročite v tiskani obliki po pošti.

 

 

 

 

 

 

Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje (info@novake92.si) in se prepričate o konkurenčosti cene profila, kvaliteto le-tega pa vam poleg profila garantiramo s Certifikati in A-testi, tudi sistemsko garancijo, saj je v okna vgrajeno okovje SCHÜCO.

< Nazaj