Prašno lakiranje aluminijastih izdelkov

 

V podjetju NOVAK E92 d.o.o. mislimo zeleno !

Zaradi visokih zahtev po kvaliteti prašnega barvanja za namene visoko kvalitetnega exterier pohištva je podjetje pred leti investiralo v lastno lakirno linijo.

Pri izbiri tehnologije smo posebno pozornost namenili izbiri tehnologije predobdelave aluminija, da NE uporablja ekološko zelo spornega kroma in namesto demi vode uporabljamo deževnico. Več o odnosu do okolja...

 

Uporabljamo CNC vodeno linijo za prašni nanos barve, kjer obdelovance obesimo na vešala na transportnem traku in se le-ti peljejo skozi vse faze lakiranja (predobdelavo, sušenje, lakiranje ter skozi peč).

Ko obdelovance po dveh urah snamemo s transporterja, so gotovi in pripravljeni za nadaljnjo sestavo oziroma pakiranje in pripravo na odpremo.

Linija je namenjena za lakiranje aluminijastih izdelkov z omejitvijo velikosti. Storitev prašnega nanosa barve lahko opravljamo za obdelovance dimenzij do :

  • dolžine 220 cm
  • širine 80 cm
  • višine 130 cm

Kvaliteta lakiranja je primerna za exterier izdelke (kot npr. za ALU stavbno pohištvo oz. fasade), ki so izpostavljeni vsem vremenskim vplivom.

Takoj ob samem začetku smo pridobili certifikat za obstojnost na solno kopel in lastno storitev prašnega lakiranja po Alufinish tehnologiji uporabljali pri zaščiti aluminijastega vrtnega pohištva, ki smo ga izvažali na Nizozemsko - na področje z zelo zahtevno klimo in najvišjimi standardi kvalitete, estetike in obstojnosti površinske zaščite.

Za več informacij pošljite povpraševanje na anita.novak@novake92.si ali nas pokličite.

 

predobdelava   brezromatna lakirnica    lakirnica in polimerizacijska pec 

lakirnica -kabina za prasni nanos    lakirnica - nanos barve    lakirnica in polimerizacijska pec