OFFICE E92 - lesene predelne stene

LESENE PREDELNE STENE Office E92

LESENE PREDELNE STENE

 

Lesene predelne stene oziroma predelne stene OFFICE E92 s polnili.

Najpogosteje uporabljeno polnilo predelnih sten je les oziroma oplemenitena iverna plošča. Z izbiro poteka lesnih viter lahko obstoječi poslovni prostor optično povišamo ali v nasprotnem slučaju razširimo.

Polnila so poleg lesenih plošč lahko tudi :

  • ALU paneli (po barvni lestvici), bodisi po celotni višini stene in vrat, ali v kombinaciji s steklenimi polji in panelom kot parapetom;
  • dekorativna kompaktna plošča (različnih dekorjev - barv, struktur, imitacija lesa, foto printi,...) in podobno.

 

k

Polnila so zaključena z barvanim ali eloksiranim aluminijastim profilom, tako da ne prihaja do poškodb robov polnil. Horizontalni in vertikalni stik med polnili je enakomerna 7 mm rega, ki je zapolnjena s penastim gumi profilom črne barve.

Stik aluminijaste predelne stene s tlom, stik stene s klasično steno ter stik stene s stropom je izveden s sistemskimi rešitvami, in sicer s posebnimi, za to namenjenimi aluminijastimi zaključnimi profili. Sistem omogoča tudi zaporo nad spuščenim stropom.

             lesena vrata Office E92-zg.detajllesena vrata Office E92lesena vrata Office E92 - pantiLESENA VRATA talno zapiralo

Lesena vrata se v okviru sistema izvedejo iz oplemenitenega iverala, obloženega z raznimi dekorji po izbiri naročnika. Vrata so opremljena s kvalitetnim okovjem običajno aluminijaste eloksirane izvedbe in glede na namen uporabe je možno v vratna krila vgraditi tudi talno tesnenje (talna zapirala).
 

UPORABNO :
Sistem aluminijastih predelnih sten ponuja možnost nadaljevanja enotnega izgleda predelnih sten tudi čez ze obstoječo (nosilno) konstrukcijo, tako da se raster in izbrana polnila nadaljujejo LE ENOSTRANSKO.